»A new King is borned«

Den nye prins/prinsesse der forventes til verden i 2005, bliver født i et fængsel. Malet af Per W. Petersen.

Læserbrev

Læserbrev til Ekstra Bladet af Per W. Petersen:

Åbent brev til Margrethe

Kære Margrethe, jeg forstår godt hvis du og din familie er træt af at være fuglene i guldburet. Men det er altså ikke så svært at slippe ud af buret, som det kan se ud. Du skal blot frasige dig din apanage. Jeg er sikker på staten vil lade jer få et tåleligt liv alligevel, og så kan du som alle andre mennesker få din ytringsfrihed. Vi må alle betale for vor ytringsfrihed! Ytringsfrihed er ikke bare noget man har.

I øvrigt mener jeg ikke landet vil lide skade af hvis du forsvinder i Carl Nielsens tåge. Du som har haft så megen lejlighed til at gøre en forskel for svage og trængte, har undladt enhver lejlighed til at gøre det. Måske tror du på sangen om at Danmark er forgården til Edens Have. Hvordan skulle du vide bedre. Du er aldrig gået ned i knæ og set hvad der sker under disen.

Hvis du står af ræset, kan du også komme til at konkurrere med alle vore dygtige og livsopofrende kunstnere på lige vilkår med dem. Samtidig får det den bivirkning at de kulørte ugeblade må vende deres virke mod noget fornuftigt...-eller endnu bedre lukke lortet.


TILBAGE